Kvinnen pleier den syke fuglen. Flere år senere viser den hvor takknemlig den er!

Alle vet at hunder er lojale og trofaste dyr. Men Dina Theissen fant ut at fugler også kan være ganske hengivne.

Hun fant en liten, skadet fugl utenfor huset sitt, og plukket den opp. Hun pleiet den lille stakkaren til han var frisk – men hun forventet aldri at den skulle være så takknemlig.

Fuglen viste seg å være en liten blåskrike. Det første Dina gjorde da hun fant den, var å ringe en dyrevernorganisasjon for å forhøre seg om hva hun skulle gjøre med den. Hun fikk beskjed om å vente og se om moren til fuglen dukket opp – men det gjorde hun ikke.

Etter noen dager begynte Dina å ta med seg fuglen ut på en skjermet gårdsplass, slik at Gracie, som fuglen ble døpt, kunne venne seg til alle lydene ute i naturen før de slapp henne fri.

«I løpet av de mange timene jeg og Gracie har tilbrak ute på gårdsplassen, har vi utviklet et utrolig forhold til hverandre. Etter en stund la jeg merke til at Gracie hadde blitt oppmerksom på insektene rundt seg. Jeg løftet henne opp, slik at hun fikk lete etter maten sin selv.» forteller Dina.

Etter noen uker skulle Gracie slippes fri. Men til alles store overraskelse fløy hun bare til en nærliggende gren – også tilbake til Dina. En og en halv uke senere hadde hun samlet opp mot til å fly litt lengre og utforske verden.

Likevel var det ikke siste gang Dina og familie så fuglen. Gracie kom tilbake hver dag, for å tilbringe tid med familien sin. Dette fortsatte i 2 og et halvt år. Så skjedde det noe forferdelig.

Dina ble diagnostisert med livmorhalskreft. Men etter daignosen, oppdaget familien at Gracie bare ville være med Dina når hun kom på besøk. Hver gang satte hun seg ved siden av Dina og sang. Hun fikk henne til å føle seg bedre. Det resulterte også i at hele familien tenkte mer positivt.

«Jeg kan med hånden på hjertet si at uten Gracies tilstedeværelse i denne vanskelige tiden, ville mange ting ha vært annerledes.» sier Dina.

Få med deg mer av den rørende historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook