Hun ble brukt som kamphund før hun ble dumpet. Men se nå etter en utrolig forvandling!

Hunden Gwen ble funnet forlatt og skadet. Hun hadde blitt brukt som kamphund, var underernært, og hadde nok sultet ihjel hvis hun ikke hadde blitt funnet i tide.

Heldigvis finnes det mennesker som gjør alt de kan for å hjelpe dyr i nød. De ansatte hos dyrevernsorganisasjonen SPCA i Texas, for eksempel, gjør verden til et mye bedre sted gjennom arbeidet de gjør.

Da Gwen ble funnet, var det ingen tvil om at hun hadde blitt brukt som kamphund – noe som er ulovlig, men som likevel skjer altfor ofte. Den stakkars hunden hadde blitt bundet fast og forlatt. Uten mat og uten drikke.

Hun var så svak at hun nesten ikke klarte å stå oppreist, og veterinærene slapp at de hadde i hendene for å hjelpe henne. I tillegg til at hun var underernært og dehydrert, hadde hun også noen infeksjoner. De ble behandlet umiddelbart, hun fikk mat og drikke, og en blodoverføring.

Etter behandlingen fikk hun endelig slappe av. Hun gikk kjærlighet, omsorg og navnet Gwen.

Nå er Gwen en energisk og lykkelig hund, og hun elsker å løpe. Hun er omgitt av mennesker som elsker henne, tar vare på henne, og leker med henne.

Det er fint å se at Gwen har kommet seg, men hun skulle ikke ha opplevd så grusomme ting i utgangspunktet.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook