Mannen med barnevogn tror ingen ser han. Da tar joggeren et bilde som avslører sannheten!

Når man ser noen med en barnevogn i en park, er det som regel en mamma eller en pappa som dytter rundt på vognen.

Men hva om du så en mann som sto bøyd over en tom barnevogn?

Dough Delony jogget rundt i Discovery Green Park i Houston da han plutselig så en mann med en tom barnevogn. Han syntes det virket litt merkelig, så han bestemte seg for å ta en nærmere titt.

Og når han innså hva som foregikk foran han, tok han umiddelbart frem mobilen for å ta et bilde – som han senere delte på sosiale medier.

«De fleste ettermiddager pleier jeg å jogge gjennom Discovery Green, og de fleste ettermiddager ser jeg denne mannen med en barnevogn – men uten baby. Han tar med seg sin vakre – hva skal man kalle det – handikappede hund… til parken. Han lar hunden sitte i gresset og ta inn dufter, lyder og inntrykk. Her gir han den vann fra en liten mugge som han har med seg. En fantastisk mann og en snill eier.»

Mange hundeeiere pleier å ta med seg hunden sin til parken, men dessverre er hunden til Troy gammel og har dårlige ledd. Troy vil ikke at hunden, som heter Max, skal miste friheten sin av den grunn, og tar han derfor med seg på tur i barnevognen.

Ifølge Troys kone har Max vært i familien i 16 år – og i hundeår er Max hele 112 år gammel!

Derfor er det kanskje ikke så rart at han begynner å bli skjør og dårlig til bens. Men heldigvis har han en familie som gir han alt han trenger.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook