Hund med misformet ansikt ble dumpet av familien. Da dukker en engel opp og gjør det eneste riktige!

Hunden Lucky var ikke spesielt lykkelig, da alle familier og eiere han hadde forsømt ham, og ga ham til slutt fra seg.

Da Lucky var en liten valp var det ingen som ville adoptere ham, så han ble gitt bort gratis. Grunnen? Han ble født med misdannelser i ansiktet, som gjorde at han så litt annerledes ut.

Lucky levde hele livet sitt i ulike fosterhjem, og ble slengt rundt fra familie til familie. Den forrige familien hans hadde katt, og siden Lucky og katten ikke gikk overens, måtte Lucky stå utendørs hele døgnet.

Han sto fastbundet til et tre, fikk ikke nok mat, og hadde ikke en ordentlig plass å sove på. Men oppmerksomhet og kjærlighet var enda vanskeligere å få.

Når familien en dag bestemte seg for å flytte, bestemte de seg for å kvitte seg med Lucky.

De kontaktet den lokale dyrebeskyttelsen, som tok seg av Lucky i vente på en ny familie.

Og de fant til slutt en familie som ville adoptere Lucky, men de de ombestemte seg kort tid etter. De så Luckys ansikt, og snudde med en gang.

Da ble et innlegg på sosiale medier vendepunktet.

En av dyrebeskyttelsens frivillige medarbeidere tok med seg Lucky og gikk en tur. Hun tok noen bilder av ham, og publiserte de på sosiale medier.

Derfra tok det ikke lang tid før innlegget nådde ut til Jamie Hult – en kvinne som umiddelbart forelsket seg i hunden.

«Jeg skjønte at jeg måtte gjøre noe, så jeg kontaktet de med en gang og sa at jeg ville adoptere ham.» forteller hun.

Dessverre var ikke Luckys helsetilstand god nok enda. Han var underernært og full av lopper og ormer. Han hadde heller ikke en microchip. Men Jamie skulle få han med seg hjem – koste hva det koste ville.

Takket være Jamie, har Lucky nå et permanent hjem. Han har levd et tøft liv frem til nå, men i Jamies hender har han det nok trygt og godt.

«Det var på håret. Han måtte behandles i en uke. Jeg brukte over 80.000 kroner på å gi ham behandlingen han trengte.» sier Jamie.

Jamie har fått mange kommentarer om hundens spesielle ansikt, men hun bryr seg ikke. Hun elsker Lucky akkurat som han er.

«Tingen med Lucky er at han er ekstremt smart, og veldig glad. Det er bare ansiktet hans som er litt annerledes. Det endres bokstavelig talt hver dag. Noen ganger ser han ut som en sopp, mens andre ganger er han mer spiss.»

Heldigvis har Lucky nå et trygt og godt hjem, og en eier som virkelig elsker han.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook