Den forlatte pitbullen nektet å røre på seg. Helt til denne gutten kom og hilset på henne!

En trist historie kan være vanskelig å glemme, og kan forfølge noen resten av livet. Men noen ganger skal det ikke mer enn et barn til for å snu på alle bekymringer.

Pitbullen Nala levde på gaten, helt til hun ble reddet av noen frivillige arbeidere fra en dyrevernsorganisasjon. Hun ble fraktet til Christchurch Bull Breed Rescue, men organisasjonens eier, Abbie Van Der Plax, oppdaget raskt at hunden virket deprimert.

Til tross for at de ga henne frisk vann, god mat, og et varmt sted å sove, virket Nala fortsatt like lei seg. I lange perioder lå hun bare på teppet sitt – og så ikke engang opp når noen prøvde å få kontakt med henne.

I to dager prøvde Abbie å trøste henne, men til ingen nytte. Det var åpenbart at Nala hadde lidd på grunn av mennesker før, og at det gjorde henne veldig varsom. Hun ville helst sitte i mørket, helt alene. Men en dag fikk Abbie en idé.

Hun tok med seg sin 7 år gamle sønn, Zack, til organisasjonens lokale. Hun tenkte at tilstedeværelsen av et barn kanskje ville få Nala til å senke skuldrene.

Resultatet? Se selv i videoen nedenfor!

Del gjerne klippet med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook