Kvinnen går tur i skogen med sine 3 hunder. Da skjer plutselig det utenkelige!

Da Annette Poitras satte ut på en skogtur med sine 3 lojale hunder i september, forventet hun at det skulle bli en avslappende tur ute i frisk luft.

Men på den regntunge høstdagen skulle 56-åringen lære noe nytt som sine elskede følgesvenner.

For Annette, som jobber som hundefrisør, var ikke turen noen stor utfordring. HUn er vant til å gå turer i skogen med hundene sine.

Men denne dagen gikk hun seg plutselig på et gjørmete sted. Hun mistet plutselig balansen, og falt ned en skråning. Da hun prøvde å reise seg, innså hun at det ene benet var brukket. Hun klarte verken å reise seg eller å gå.

Men da var først når hun skulle ta frem mobiltelefonen og ringe etter hjelp hun skjønte hvor alvorlig sitausjonen var. Hun hadde mistet telefonen i fallet og kunne ikke finne den noe sted. Hun visste at ektemannen ville bli bekymret hvir hun ikke kom hjem iløpet av noen timer, men hvordan skulle hun skaffe hjelp for å komme seg opp? Hun var alene i villmarken, kunne ikke gå, og det ble stadig kaldere.

Men helt alene var hun ikke. Når hundene skjønte at eieren ikke klarte å komme seg opp, reagerte de umiddelbart. En stod vakt, en gjennomsøkte området etter mat, mens den tredje hunden la seg inntill Annette for å varme henne.

Når mørket senket seg, gravde hundene et hull i bakken som Annette kunne legge seg i.

Tre lange dager passerte. Annette var gjennomvåt, halvfrossen og sulten. Men hundene ga aldri opp. Til slutt hørte de en fantastisk lyd: et helikopter sirklet over trærne.

Annette visste at det kanskje kunne være den eneste sjansen til å bli reddet. Hun krabbet på hender og knær og begynte å vri på jakkes – og helikopteret fikk øye på henne!

Et lag på nesten 100 personer, redningsarbeidere og frivillige, hadde lett etter henne – og alle jublet når ambulansepersonalet fraktet henne til sikkerhet.

Annette ble liggende på sykehuset i noen dager, men hadde ingen varige skader etter ulykken.

For noen trofaste hunder! De visste at eieren var i fare, og jobbet sammen for å hjelpe henne. Det reddet nok livet hennes.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook