Kvinnen ser en hjemløs mann med en hund ved motorveien. Historien bak rører henne til tårer!

Det er ofte de som har minst som gir mest, fordi de vet hvor mye en hjelpende hånd faktisk kan bety.

Da Angel Janes fra Salt Lake City var på vei hjem fra jobb en dag, fikk hun øye på en hjemløs mann som satt like ved motorveien. Men hun visste enda ikke hva handlingene hennes var i ferd med å sette i gang.

Den unge kvinnen stoppet ved siden av mannen, som satt med et skilt hvor det stod at han trengte penger eller arbeid. Først da skjønte kvinnen hva det var mannen hadde i fanget: en liten chihuahua!

Angel fikk vite at mannen, som heter Ron, hadde reddet hunden bare 2 timer tidligere.

Ron fortalte Angel at en kvinne bare hadde kastet den lille hunden ut av bilen. Han plukket opp den livredde hunden fra den tungt trafikkerte vegen, og reddet livet hans.

«Kan ikke du gi hunden et hjem, slik at han ikke blir hjemløs som meg?» spurte han Angel.

Angel ble rørt av mannens varme hjerte, som ønsket et bedre liv for valpen enn det han kunne gi ham. Angel tok umiddelbart til Facebook, for å forsøke å finne et hjem til chihuahuaen. Og det tok ikke mer enn et par minutter før det dukket opp en kvinne som ville ta hunden. Hun ga til og med Ron 500 kroner som takk for å ha reddet hundens liv – men han nektet å ta imot pengene:

«Nei, jeg ville bare gjøre det riktige. Jeg vet hvordan det er å være hjemløs. Det unner jeg ingen, ikke hunder heller.»

Hunden, som nå har fått navnet Lucky Louie, trenger forhåpentligvis aldri å oppleve noe så grusomt og traumatiserende som å bli forlatt av eierne sine igjen. Nå har han en lysere fremtid i vente, i et trygt og godt hjem.

Men for Ron som reddet livet hans, slutter ikke historien der.

Angel og Lucky Louies nye eier er overlykkelig over at det ente godt for hunden, men de glemte ikke Ron.

De startet en innsamlingsaksjon, for å hjelpe mannen så godt de kunne. Iløpet av noen få dager hadde de samlet inn over 6.600 dollar (ca. 5000 kroner). Målet er å få Ron inn i et program som hjelper hjemløse å komme seg av gatene, og få seg jobb og bolig.

Ron er utrolig takknemlig, først og fremst fordi hunden fikk et godt hjem, men også for alt kvinnene gjør for ham. Men gjør man gode ting for andre, gjør andre det for deg.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook