72-åringen har et unikt forhold til ulvene og naturen. Etter at han levde med de i 12 år!

I den klassiske Disney-filmen «Jungelboken» møter vi gutten Mowgli, som ble funnet alene i jungelen – og tatt inn av en ulveflokk som tar vare på ham de første 10 årene av livet hans.

Dette er riktignok en oppdiktet historie, men noen ganger kan hendelser fra virkeligheten minne om eventyr og oppdiktede historier.
Marcos Rodriguez Pantoja for eksempel, levde side og side med ulver i 12 år.

Da Marcos var 3 år gammel, døde moren under en fødsel. Faren ville ikke ta vare på ham alene, så han sendte gutten opp i Sierra Morena-fjellene i Spania, sammen med en gjeter Men noen få år senere døde gjeteren, og syv år gamle Marcos var på egen hånd i villmarken.

Til slutt møtte gutten en flokk med ulver, som tok ham inn i hulen sin, ga ham mat og etterhvert lærte ham å kommunisere med dem.

Men i en alder av 19 år ble Marco ved et uhell oppdaget av noen soldater, som tok ham med tilbake til sivilisasjonen.

Å bli integrert inn i det menneskelige samfunnet var vanskelig for den unge mannen, men han lærte seg etterhvert å snakke, og fikk seg jobb på et vertshus.

Den nå 72 år gamle mannen sier han aldri har vært helt komfortabel rundt mennesker. Selv er han overbevist om at de 12 årene i fjellet med ulvene er de beste årene av hans liv.

Han har flere ganger forsøkt å returnere til ulvefamilien sin, men uten hell.

«De er her. De uler og gir meg gåsehud, men det er ikke lett å finne dem. Når jeg roper på dem, svarer de meg. Men de tør ikke lenger å nærme seg meg, fordi jeg lukter menneske.» forteller han.

Nå bor Marcos i et beskjedent lite hus i en avsidesliggende landsby. Han har etablert seg godt og føler seg hjemme blant de få innbyggerne. Han kommer aldri til å bli en del av en ulveflokk igjen, men minnene kommer han til å ha til for alltid.

Den utrolige historien om Marcos oppvekst har spredt seg til alle verdens hjørner. Forskning har blitt gjort, bøker skrevet, og filmer laget. Siden har den gamle mannen reist fra skole til skole, og fortalt sin historie til nysgjerrige barn.

Denne mannen har virkelig hatt en unik oppvekst!

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook