Politiet ansatte den søteste hundevalpen. Av den mest rørende grunnen du kan tenke deg!

Politiet i Saint Paul i Minnesota har ansatt en ny konstabel – hundevalpen som nå har fått navnet Sersjant Fuzz.

Den 5 måneder gamle valpen har fått i oppdrag å være stasjonens kosebamse – og være der for kollegaene sine når de trenger en pause fra det stressende arbeidet.

I fjor ble politibetjenten Kathryn Smith sendt ut til en gård på et oppdrag. En eierløs hund med valper hadde gått rundt på gården i flere dager. Kathryn tok med seg hundene til sikkerhet, og ble umiddelbart forelsket i en av valpene – så hun bestemte seg for å adoptere ham.

Etter at politisjefen tidligere hadde tatt med seg hunden på jobb, var det stor enighet om at det var en god idé å la Fuzz bli med på politistasjonen også.

«Han var en hit hos alle fra første stund.» sier John Lazoya, en av Kathryn og Fuzz’s kollegaer.

Hvis politibetjentene jobber med veldig stressende saker, kan de ta seg en pause sammen med Fuzz, og få tankene inn på andre ting i et lite øyeblikk.

«Han er veldig leken, men han elsker å kose også. Personligheten hans er veldig imøtekommende. Han kan legge seg ned og kose med hvem som helst.» forteller John.

Fuzz ble en så stor suksess på stasjonen at de allerede har planlagt å omskolere ham til terapihund etter hvert som han blir eldre.

«Vi håper at han en dag kan bli en sertifisert terapihund, og at han da kan hjelpe offer og andre som trenger støtte, i tillegg til de ansatte på stasjonen.» sier John.

Hadde ikke arbeidsdagene blitt mye bedre med en hund som dette som kollega?

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook