Hunden var underernært og kunne knapt se gjennom pelsen. Men SE hvordan hun ser ut i dag!

Hunden Molly hadde det utrolig tøft. Det stakkars dyret levde alene i North Carolina, og var så underernært at hun så ut som et levende skjelett.

Heldigvis ble hun funnet før det var for sent, men det var akkurat i tide. Hun hadde spist alt hun kunne finne for å overleve, og dyreaktivistene som fant henne skjønte umiddelbart at tilstanden hennes var alvorlig.

Den 2 år gamle hunden var ikke bare underernært – pelsen var så overgrodd og sammenfloket at hun knapt kunne se.

På veterinærklinikken fikk hun seg en etterlengtet hårklipp. Nesten 3 kilo pels ble fjernet!

Etter at pelsen var borte, veide Molly bare 11 kilo, halvparten av hva som er vanlig for alderen og rasen hennes.

Etter hvert ble det mer og mer klart for veterinærene og aktivistene hvor tøft Molly hadde hatt det. Hun hadde blant annet spist ekorn, steiner og aluminiumsfolie, bare for å fylle magen. Det var et mirakel at hun ikke måtte opereres.

Når den sjenerte hundens helse ble stabil, ble hun plassert i et fosterhjem, hjemme hos Susan Nocito. Og etter bare tre uker, var tiden inne for å flytte inn i et permanent hjem – en familie ventet allerede på å adoptere henne.

Cheryl Sgroi fikk kjennskap til Molly etter at en veterinær hadde vist henne et bilde av henne. Trebarnsmoren ble umiddelbart forelsket, og etter en testdag var det klart at Molly passet perfekt for familien.

Molly var litt sjenert de første dagene, men fant seg etter hvert til rette – med god hjelp fra de to hundene familien hadde fra før.

«Du kunne se at Molly fortsatt var veldig redd i begynnelsen. Hver gang sofaen knirket, hoppet hun opp og begynte å se seg rundt. Nå ligger hun ofte på ryggen og sover tungt og avslappet. Hun har det bra.» sier Cheryl.

Nå nyter Molly sitt nye liv, og hun trenger ikke lenger å leve på det hun finner ute i naturen. Lidelsene er over for alltid og nå har hun bare lykke og kjærlighet å se fram til.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook