De fant en forlatt pitbull med 4 valper. Men først på røntgenbildene oppdager de det utenkelige!

Det finnes mange dyrevernsorganisasjoner i verden, som kjemper natt og dag for å redde hjelpeløse, hjemløse og mishandlede dyr.

Hope For Paws i Los Angeles er en slik organisasjon, som virkelig fortjener respekt og anerkjennelse. Der har de rutinerte ansatte som har jobbet med å redde dyr i årevis – men historien om pitbullen Lexus rørte personalet mer enn de fleste.

En sen kveld fikk Hope For Paws et tips fra en bekymret nabo. Personen hadde sett en hjemløs hund, en pitbull – som fødte valper på en tomt i nabolaget.

Hope For Paws-personalet kastet ikke bort noe tid, og dro umiddelbart ut til stedet. Etter å ha funnet tomten, prøvde de å blokkere alle potensielle rømningsveier for hunden. Men alle forsøk på å komme nærme hunden var mislykkes.

Men etter en stund klarte de å presse pitbullen inn i et hjørne. Da kunne en av de ansatte nærme seg forsiktig, og sette et bånd på henne.

En av heltene tok seg av den nybakte mammaen, mens en annen gikkf or å hente valpene. Hun hadde fått 5 valper, men en av de hadde dessverre ikke overlevd.

På veterinærklinikken ble mammaen gjenforent med valpene sine, mens de ble undersøkt og behandlet. Moren og alle valpene var fulle av lopper, så det første de måtte gjøre var å gi hele gjengen et skikkelig bad. Så måtte de døpes.

Moren fikk navnet Lexus, mens barna ble kalt Beamer, Prius, Mercedes og Cooper.

Lexus virket dog bekymret og deprimert, selv om hun og valpene var i trygge hender. Hun nærmet seg en av de ansatte, og begynte å oppføre seg merkelig.

Hun hadde det åpenbart ikke bra, så veterinæren bestemte seg for å undersøke henne nærmere og tok røntgenbilder.

Bildene avslørte at Lexus hadde et rundt metallobjekt i magen. Størrelsen og formen lignet på en bruskork.

Men siden Lexus nettopp hadde fått valper, kunne hun ikke opereres. Den beste løsningen var da å få henne til å kaste opp – noe som til slutt virket.

Deretter tok det ikke lang tid før Lexus og valpene havnet hjemme hos en familie som tok godt vare på de, mens de ventet på en permanent løsning.

I dag har alle hundene fått nye, kjærlige hjem, hvor de får all den tryggheten og kjærligheten de trenger – og fortjener!

Det gjør meg så glad!

Nedenfor kan du se en video fra redningsakjonen.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook