Gutten drar til dyrebeskyttelsen for å adoptere en hund. Valget han tar da rører moren til tårer!

Mange barn drømmer om å få oppleve en dag som amerikanske Tristan Reese nylig opplevde. Moren hans ble med han til den lokale dyrebeskyttelsen – hvor han skulle få velge ut en hund de skulle adoptere.

Full av spenning og forventing fortalte Tristan de ansatte at han ville ha en hund som ville kose mye med ham. Da hadde de umiddelbart et forslag til ham: hunden Shey.

Den lille pudelen kom til dyrebeskyttelsen noen måneder tidligere, da familien hans måtte flytte og ikke kunne ha ham lenger. Men helsen hans var veldig dårlig. Han var nesten blind og tennene hans holdt på å råtne.

Personalet gjorde umiddelbart en avtale med en veterinær, som kort tid etter reddet hundens øyne og tenner. De oppdaget også at Shey var døv på begge ørene. Den 14 år gamle hundens helse forbedret seg, men det var ingen som ville adoptere en gammel og syk hund.

Men da Shey og Tristan møttes for første gang, var det kjærlighet fra første stund. Shey ble plassert i Tristans fang, hvor han satt gjennom hele besøket. Shey var en vennlig og søt hund, som alltid ville ha menneskelig kontakt. Tristan hadde fattet en beslutning.

Når de skulle adoptere Shey, fortalte de ansatte at hunden trengte spesiell pleie. Tristan var veldig forståelig, og noterte alt han trengte å vite om å ta vare på Shey.

Så kunne mamma Heather og Tristan ta med seg sitt nye familiemedlem hjem. Og det tok ikke lang tid før Shey fant favorittplassen sin i sitt nye hjem: i Tristans armer.

Gamle og syke hunder trenger kjærlighet og omsorg de også. Det skjønte Tristan godt. Det trenger ikke å være en frisk og sunn valp – en god gammel hund kan gi like mye kjærlighet og lek!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook