Da sønnen ble mobbet på skolen, fant moren hans tapte «tvilling» på internett. Nå er de uatskillelige!

Den amerikanske skoleeleven Madden Humphreys er egentlig en helt vanlig 7-åring, men samtidig er han veldig unik.

Madden ble født med en splittet leppe, som måtte fikses med kirurgi etter fødselen. Men det er ikke det eneste spesielle med ham. Han ser også verden gjennom to øyne med forskjellige farger – et fenomen som kalles heterokromi.

Dette har gjort at den unge gutten har fått mye uønsket oppmerksomhet på skolen, fordi de andre barna syntes han så merkelig ut. Men Madden har en sterk karakter, og lot ikke noen av de sårende kommentarende påvirke ham.

«Det var noen slemme barn som ikke gjorde skoleåret særlig enkelt for Madden. Dessverre vil det alltid være slik, så det beste man kan gjøre er å endre sin egen holdning og reise seg over det.» forklarer Maddens mor, Christina.

Men det var hun som oppdaget noe på internett, som ville forandre sønnens liv for alltid.

Hun hadde tidligere blitt medlem av en gruppe på Facebook, for foreldre med barn som er født med splittet leppe, hvor utveklser erfaringer og historier. Men en dag hadde en av mødrene skrevet et innlegg om en katt som ble reddet fra gaten. Hun publiserte også et bilde av katten, og det var det som fanget Christinas oppmerksomhet.

Bildet viste at katten også var født med splittet leppe, akkurat som Madden. Men det mest utrolige av alt var at katten også hadde forskjellig farge på øynene – ett grønt og ett blått. Akkurat som Madden!

«Vi er egentlig ikke så veldig spontane folk, men vi visste at det var meningen at denne katten skulle være en del av vår familie.» forteller Christina.

Hun bestemte seg derfor for å ta med seg sønnene sine, og kjøre 1600 kilometer – for å adoptere katten. Men planen var dessverre dømt til å mislykkes, da familien ikke hadde råd til den lange turen.

Heldigvis skulle det vise seg at verden er full av fantastiske folk. Både venner og fremmede som fikk hør historien om Madde og om Christinas ønske om å adoptere katten, donerte det de kunne til familien. I løpet av bare noen dager hadde de råd til å reise til Minnesota for å hente katten.

Madden og Moon, som katten heter, fikk umiddelbart en god tone, og det var ingen tvil om at det var riktig. Familien adoptere katten, og siden har han vært Maddens beste venn.

«Det høres kanskje teit ut, men jeg tror de er ment for hverandre. Det er så fint å se hvordan alt ordnet seg. Moon føler seg komfortabel hjemme hos oss, og Madden har funnet en god venn i ham. Det er fantastisk at et dyr kan få oss til å føle oss så mye bedre – og mindre ensom.» skriver Christina i et Facebook-innlegg.

Det er virkelig noe magisk med denne historien. At Madden og Monn begge ble født med de to samme genfeilene er i seg selv utrolig, men at de skulle finne hverandre er et ekte mirakel!

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook