Katten var på vei mot en sikker død. Helt til én kvinne forandret hele livet hans!

Den 23. juni 2016 fant en forbipasserende kvinne en stakkars liten katt i en mørk bakgate i den sørkoreanske byen Cheongju.

Katten var dehydrert, underernært og frossen. Han ble tatt med til nærmeste dyrebeskyttelse, men de kunne dessverre ikke ta seg av ham – derfor ble det bestemt at katten skulle avlives.

Men ved en utrolig tilfeldighet ble dukket et bilde av katten opp på dataskjermen til en kvinne som surfet på internett – som ble forelsket ved første blikk!

Men da kvinnen ankom dyrebeskyttelsen, fikk hun en sjokkerende beskjed. De ansatte mente at hun ikke burde adoptere katten – at veterinærutgiftene ville bli så store at det ikke ville være verdt det. Den lille katten hadde luftveisinfeksjon og en rekke andre plager.

Men kvinnen hadde allerede bestemt seg. Hun måtte adoptere katten!

Hun snakket med en veterinær og ble forsikret om at behandling ikke ville koste så mye. Så dro hun tilbake og adopterte katten, som hun døpte «Jon Snow».

Jon Snow fikk den behandlingen han trengte, og sakte men sikkert kunne man se at han ble bedre.

Etter fem dager på veterinærklinikken begynte han omsider å få energien og styrken tilbake. Han var sterk nok til å utforske omgivelsene sine litt, og han kunne til og med leke med den nye eieren sin.

På den sjette dagen kunne han endelig bli med kvinnen hjem.

Det er trist å tenke på at ingen andre orket å hjelpe Jon Snow. Ingen så noe håp for ham, og han var derfor på vei til å bli avlivet.

Men i dag er han nesten ikke til å kjenne igjen!

Den unge kvinnen skjønte at det var noe spesielt med Jon Snow, og hun gjorde alt hun kunne for at ting skulle bli bedre for ham. Det tror jeg hun har fått igjen for nå, i form av et fantastisk kjæledyr og en god venn!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook