Hunden var i sorg etter å ha mistet sin beste venn. Helt til eieren gjorde DETTE!

Dyreelskere har visst det i lang tid: bak dyrenes søte øyne, skjuler der seg komplekse følelser. Dyr er ikke bare i stand til å føle kjærlighet og hengivenhet. Det kan også føle den dypeste sorg.

Det kan for eksempel være like trist for en hund å miste en god venn, som det er for oss mennsker. Det var akkurat det som skjedde med weimaraner-hunden Harlow.

Når Harlows bestevenn, Sage, døde, ble Harlow helt knust. Han klarte knapt å sove, han spiste nesten ingenting og han ville bare ligge og sørge.

Det tok flere uker før Harlow begynte å få tilbake interessen for andre hunder og for å leke. Og når eieren hans kom hjem med to nye familiemedlem, ble de tatt godt imot av Harlow.

Snart var Harlow og de to nye «søsknene» uatskillelige. De begynte å tilbringe all tiden sin sammen. Dessuten er de utrolig fotogene sammen.

At de er litt forskjellige i størrelsen spiller ingen rolle. Harlow, Indian og Reese er som skapt for hverandre!

Alle tre er lykkelige, og veldig komfortable med hverandre.

Eieren trodde ikke Harlow ville bli lykkelig igjen. Han ble helt knust av å miste sin beste venn, og han glemmer det nok aldri. Men han fikk mye trøst og kjærlighet fra de nye vennene sine.

Det er ingen tvil om at dyr kan føle det samme som oss mennesker. Det er Harlow et levende bevis på. Heldigvis kom han seg gjennom sorgen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook