Den lille valpen hadde gitt opp helt. Men det som skjer da er helt fantastisk!

Det er sant at pitbuller er sterke og muskuløse hunder. Det er nok noen av årsakene til at de ofte blir valgt ut som vakthunder. Men ingen rase blir født sintere enn andre.

Det er hovedsaklig dårlig publisitet som gjør at så mange har fordommer mot pitbuller. Og dårlige mennesker.

Hundekamper er kanskje det pitbuller er mest kjent for for mange. Rasen har rett og slett blitt utnyttet for sine fysiske egenskaper, slik at folk kan tjene penger på de. Utallige hunder har blitt oppdratt og tvingt til å bli aggressive slosskjemper – noe som har gitt hele rasen et dårlig rykte.

Men heldigvis virker det som flere og flere skjønner at man ikke kan dra alle under samme kam. At de pitbullene som faktisk er aggressive bare er det fordi det er slik eieren har lært de opp til å være.

Denne pitbull-valpen ble etterlatt av eieren i skogen – fordi han ikke trodde hun ville bli noen god kamphund. Huden hennes var full av skabb, og hun hadde fått blodforgiftning av alle bittene hun hadde på kroppen.

Heldigvis ble hun funnet i siste liten av noen som var villig til å gi henne en sjanse. Men det er hjerteknusende å tenke på at det finnes mennesker som er villige til å utsette hjelpeløse dyr for noe så forferdelig.

Møt pitbullen i videoen nedenfor, så ser du fort at hun på ingen måte er aggressiv – selv om hun har blitt behandlet dårlig!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook