Grisen ble funnet alene og forlatt, på vei mot en sikker død. Men denne hunden nektet å la henne dø!

Denne hjertevarmende historien fant sted i den tyske byen Hörstel: En liten grisunge ble funnet alene og forlatt i en skog, og var i ferd med å dø. Men tispa Katjinga hadde ikke tenkt å la det skje!

Roland Adam, Katjingas eier, eier en god del jord rundt i Hörstel. I et området med skog og villsvin, fant han den lille grisungen – som han døpte Paulinchen.

«Svinene går fritt på eiendommen vår. Jeg kom over Paulinchen, som var kald og forlatt. Hvis jeg ikke hadde funnet henne, hadde hun blitt middagen til noen rev.» sier Roland.

Katjinga hadde fått valper ti måneder tidligere, og hadde fortsatt et sterkt morsinstinkt i seg. Derfor fikk Roland den fantastiske ideen: Han ville undersøke hvordan hunden reagerte på den lille grisen. Han håpet at Katjinga ville ta vare på henne – og han ble ikke skuffet!

«Katjinga er den beste moren man kan tenke seg. Hun ble umiddelbart forelsket i den lille grisen. Hun begynte å vaske henne som om det var hennes egen valp. Hun prøvde til og med å amme henne. Det er ingen tvil om at hun ser på grisen som sitt eget barn.» sier Roland stolt.

Dyr er virkelig fantastiske! Vi mennesker har enda mye å lære.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook