Etter stormen tok familien inn en ensom kalv. Men SE hvordan den oppfører seg nå!

Etter at orkanen Harvey hadde feid over sørøstre Texas, søkte familien Canton ly i hjemmet sitt, med sine syv hunder og en katt.

Til tross for at huset allerede var fullt, åpnet Tammy og Ren Canton hjemmet sitt for nabofamilien, og deres åtte hunder. De ventet ut den verste delen av stormen, og gikk så ut for å se til gården og dyrene de hadde der.

Det var da de fikk øye på en ensom liten kalv, ikke eldre enn noen få timer gammel, som søkte ly under et tre.

«Moren kunne ikke mate henne på grunn av en medisinsk tilstand, og var dessuten redd for stormen. Da vi fant kalven var hun bare et par timer gammel. Hun skalv i frykt, og var i ferd med å dø.» forteller Tammy.

Uten å nøle tok de med seg den lille kalven inn, og plasserte henne på vaskerommet. De varmet opp håndklær og dyner, og lyktes på mirakuløst vis i å få tak i en melkerstatning.

Selv om familien er vant til å ta vare på storfe, var det en helt ny opplevelse å ha en kalv i huset.

Den lille kalven fikk navnet Harveigh, og hun ble raskt en del av familien. De første ukene gikk ut på å finne ut hva Harveigh trengte, og hvor mye mat hun skulle ha. Men det tok ikke lang tid før hun løp rundt og lekte med familiens hunder. Hun fikk et spesielt godt forhold til pitbullen Sealy.

Nå har Harveigh begynt å vokse, men hun skjønner ikke selv at hun hører hjemme bland de andre kyrne.

«Alle hundene våre elsker Harveigh, og liker å tilbringe tid med henne. Jeg tror ikke de skjønner at hun er en ku og ikke baren veldig stor hund.» sier Tammy.

At Harveigh begynte å vokse var selvfølgelig utfordrende. Huset var rett og slett ikke laget for å romme en fullvoksen ku. Hittil har løsningen vært et eget lite hus til Harveigh, like ved siden av huset.

Der har hun alt hun trenger, men hun tilbringer ikke så mye tid der. Hun er stort sett ute i hagen og leker med sine beste venner.

Målet er at Harveigh etter hvert skal venne seg til å være med andre kyr. De har sakte men sikkert begynt å introdusert henne for mijøet, men hun vill alltid ha en spesiell plass i familien.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

 

Lik oss på Facebook