De fant 6 mystiske egg under den sorte svanen. Når de klekker innser de umiddelbart hvem faren er!

Dette er Ginny. Hun er en vakker og elegant svart svane – med en historie som viser at kjærlighet til slutt overvinner alt!

Den vakre fuglen ble reddet fra en forferdelig situasjon, og tatt med til dyrereservatet Carolina Waterfowl Rescue (CWR), hvor hun fikk et fristed å boltre seg på – i tillegg til noen nye venner.

På reservatet var det bare andre fine fugler og dyr, og ingen slemme mennesker. Men dessverre ble ikke svanens nye tilværelse helt som forventet.

De andre svanene ville ikke ta til seg Ginny. Istedet for å ønske henne velkommen, begynte de å mobbe og skremme henne.

Hun ble ensom, og begynte å oppsøke menneskelig kontakt istedet.

«Hun begynte å komme opp til huset for å møte sine menneskelige venner.» sier Jennifer Gordon, lederen av Carolina Waterfowl Rescue.

Alle de frivillige arbeiderne på reservatet ble helt knust da de så alt det forferdelige Ginny måtte gjennomgå. Til slutt laget de et eget lite tilfluktssted til henne på låven, hvor de andre ikke kunne plage henne.

Men så skjedde det noe overraskende. Ginny begynte å bygge et reir, og la deretter seks egg.

Men ingen skjønte hvem faren kunne være – de var jo ingen av de andre svanene som likte Ginny.

Vanligvis driver ikke CWR med avl, så de pleier å ta eggene før de klekker. Men de hadde ikke hjerte til å ta eggene fra ensomme Ginny. De bestemte seg for å la henne og eggene være, og håpet at en egen familie kanskje kunne gi den triste fuglen en følelse av hensikt og håp.

CWR begynte å publiserte oppdateringer om Ginny og eggene på Facebook-siden sin. De hadde også live-sendinger, hvor folk kunne se når nedtellingen til når eggene skulle klekke.

Tusenvis av mennesker satt klistret til skjermene sine og fulgte spent med – så begynte de små nebbene å hakke seg gjennom eggene. Seere fra hele verden ble vitne til at seks vakre svaner så verden for første gang.

Noen minutter senere fikk CWR-personalet plutselig en anelse om hvem som kunne være faren til de nyklekkede svanene. De trodde det var en svart svane ved navn Diablo, men de var fortsatt ikke helt sikre.

For en flott liten familie!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook