Kvinnen ser noe veldig kjent med hunden. Da undersøker hun nærmere, og oppdager det utenkelige!

Ingen glemmer kjæledyret de hadde i barndommen. Enten det var en hund, en katt, kanin eller en undulat – det var en venn som aldri kommer til å bli glemt.

Nicole Renae fra West Brownsville iU USA husket godt hunden familien hennes hadde da hun var liten. På 10-årsdagen sin ble hun overrasket av mormoren med en hundevalp. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse.

Nicole døpte hunden Chloe, og de to var uatskillelige fra først stund.

I fire år var de bestevenner, og gjorde alt de kunne sammen. Men så skjedde det noe som ville forandre alt. Nicoles far fikk muligheten til å jobbe fra kontoret sitt hjemme. Det var riktignok gode nyheter for familien, bortsett fra én ting: fra nå av måtte det være stille i huset. De kunne altså ikke beholde hunden.

Med tungt hjerte måtte Nicole ta farvel med sin firbente venn. Siden de ikke fant noen som kunne ta hunden, leverte de henne til den lokale dyrebeskyttelsen.

Der ble den nå 14 år gamle jenta forsikret om at hunden skulle få seg et nytt, kjærlig hjem – men det fant ikke Nicole noe trøst i. Hun var helt knust. Hun sa farvel til Chloe – og trodde det var den siste gangen hun fikk se henne.

Nicole vokste opp, men glemte aldri hunden sin. I voksen alder kontaktet hun dyrebeskyttelsen for å prøve å finne ut hva som skjedde videre med Chloe, men det var så lenge siden at hun ikke kom noen vei med det.

Hun ga til slutt opp søket, og fortsatte å leve livet sitt. Hun grunnla en familie og ble mor til en datter – men minnene om Chloe var fortsatt like klare, spesielt fordi hun ønsket å gi sin egen datter en hund.

Da begynte hun å lete på nettet, etter hunder hun kunne adoptere. Hun kom over en eldre tispe som virket veldig kjent. Og etter nærmere undersøkelse, fant hun ut at hundens navn faktisk var Chloe…

Nicole trodde først at det bare var en tilfeldighet – men hun hadde allerede bestemt seg for at det var denne hunden hun ville adoptere. Hun gjorde en avtale med organisasjonen som adopterte henne, og dro dit for å hente sitt nye familiemedlem.

Og da hunden fikk øye på Nicole, kom hun umiddelbart løpende mot henne, og begynte å slikke henne i ansiktet.

Kunne det være den samme hunden som Chloe måtte gi fra seg for 8 år siden?

Nicoles mor husket at de hadde implantert en brikke i Chloe, slik at hun enkelt kunne identifiseres. Hun kontaktet veterinæren og fikk serienummert.

Og da de sjekket «nye» Chloes brikke, fikk de bekreftet mistanken: serienumrene var identiske – det var Nicoles barndomsvenn!

For en utrolig historie! Man skulle nesten tro at det var meningen at de fant hverandre igjen.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook