Hunden følte at det var noe galt med elefanten. Da begynte hun plutselig å gjøre DETTE!

Elefanter er ikke bare de største pattedyrene på land, de har også en veldig kompleks sosial oppførsel. I sine tetteste flokker, hvor de beskytter de unge og gamle, kan elefantene ofte vandre opptil 30 kilometer daglig.

I Thailand derimot, blir elefantene som oftest revet bort fra sitt naturlige habitat – og utnyttet som slaver for lokalbefolkningen, eller som underholdning for turister. Allerede i ung alder blir de majestetiske elefantene grusomt behandlet, for å «knekke viljen deres», slik at de blir medgjørlige.

Elefanten Boon Thong måtte bære turister rundt på ryggen sin i 30 år, noe som nesten ødela henne helt. Heldigvis ble hun reddet, etter flere tiår med lidelse, av organisasjonen Boons Lott’s Elephant Sanctuary. De har et naturreservat på mer enn 240 hektar i nordlige Thailand, hvor de gir elefanter som Boon Thong et nytt hjem.

I 5 år fikk Boon Thong leve i fred og ro, og nyte naturen der. Men nå begynner hun å dra på alderen, og slutten nærmer seg. Men hun står ikke alene den siste tiden.

Organisasjonen har nemlig ikke bare elefanter – de har også en hund som heter Pancake. Katherine Connor, grunnleggeren av organisasjonen, reddet tispa fra gaten for en stund siden, og siden har hun bodd med elefantene. Og når Pancake begynte å føle på seg at slutten nærmet seg for Boon Thong, begynte hun å ligge ved siden av elefanten – hele tiden.

«Pancake med sitt fantastiske hjerte, hun har ikke forlatt Boon Thongs side!» skriver organisasjonen på Facebook-siden sin.

Etter 30 år med tungt arbeid, fikk Boon Thong endelig et sted hvor hun kunne nyte livet – og hun fikk seg også en god venn den dagen hun møtte Pancake.

Møt den vakre elefanten i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook