Hunden hadde vært hjemløs i 950 dager. Men se reaksjonen når hun møter sin nye familie!

1427

Da Reeva kom til organisasjonen Hilton Head Humane Society i januar 2015, var hun ikke på en bra plass i livet. Hun hadde knapt pels på kroppen, en alvorlig hudsykdom, og et stort behov for å operere det ene kneet. I tillegg var hun ekstremt underernært.

De frivillige arbeiderne hos organisasjonen lyktes i å få henne tilbake på rett spor – og Reeva takket dem på den søteste måten man kan forestille seg – med et stort, bredt glis!

«Hun myser med øynene og smiler bredt. Jeg elsker det!» sier Sassa Enscoe, organisasjonens leder.Men selv om Reeva var en kjærlig og snill hund, var det ingen som ville adoptere henne. Ihvertfall ikke i begynnelsen.

Heldigvis for Reeva, ble 12 år gamle Stephanie forelsket i henne ved første øyekast, etter å ha sett bilder av henne på internett. Og etter det første møtet var det endelig klart: etter 951 dager uten familie, hadde Reeva omsider fått seg en ny familie!

I videoen nedenfor kan du se hvordan Reeva reagerte da hun innså at hun skulle bli adoptert.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!