Den lille hunden faller gjennom isen. Da KASTER eieren seg i det iskalde vannet!

679

Hvis du er villig til å trosse både ild og vann for noen, betyr det at du virkelig elsker den personen – eller hunden. De fleste av oss havner imidlertid aldri i en situasjon der vi bokstavelig talt må gjøre det.

Denne mannen fra Canada måtte dog gjøre det, da hunden hans falt gjennom isen på en liten innsjø – og holdt på å drukne i det iskalde vannet.

Mannen skjønte straks at det bare var en ting å gjøre: hoppe i vannet.

Han risikerte sitt eget liv for å redde sin elskede hund, noe han absolutt ikke angrer på i ettertid. Han fikk hunden opp av vannet, og kom seg selv opp før kulden fikk overtaket.Den utrolige hendelsen ble også fanget på film. Se dramatikken i videoklippet under.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!