Den ensomme hunden venter på samme sted hver dag. Så oppdager kvinnen den knusende sannheten!

1351

Vi mennesker er utrolig heldige som får lov til å dele planeten vår med hunder. Hvis du behandler en hund med litt kjærlighet, får du 1000 ganger så mye kjærlighet i gjengjeld. Mer lojale venner skal du lete uendelig lenge etter.

Derfor gjør det alltid vondt når jeg hører historier om hunder som blir behandlet dårlig. Heldigvis endte det godt denne gangen.

Det var en kald dag i januar i Pennsylvania i USA. Innbyggerne fikk øye på noe merkelig i den lokale snødekte parken – en ensom hund satt ved en benk og ventet.

Flere hadde prøvd å nærme seg hunden, men hun ble redd og løp sin vei hver gang. Men hun forlot ikke parken. Det var som om hun ventet på noen.Etter flere mislykkede forsøk på å fange hunden, bestemte noen seg for å kontakte en dyrevernsorganisasjon. Janine Guido fra Speranza Animal Rescue fikk tipset – og kjørte rett til parken for å hjelpe.

Da hadde hunden, som nå kalles Carla, ventet i parken i flere dager.

Janine prøvde å lokke til seg hunden med mat, men hun var for redd. Det tok henne flere dager og forsøk, før hun omsider vant hundens tillit og fikk henne med seg.

Janine tok med seg hunden rett til en veterinær. På bilturen dit sørget hun for å gi henne et godt måltid.

Veterinæren fant ut at hunden var rundt 10 år gammel, og at hun var veldig undervektig. Hun hadde sannsynligvis blitt forlatt i parken av sine forrige eiere, og ventet trofast på at de skulle komme tilbake.

Men ingen kom og Carla ble kald, sulten og tynn.

Nå slipper Carla å fryst og sulte!

Janine tok henne med til et fosterhjem, og takket være henne er hun varm og trygg nå. I tillegg har hun fått seg to nye venner!

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!