Han skal adoptere en pitbull. Da tvinges eieren til å ta en tøff beslutning, når hunden viser sitt sanne jeg!

Finnes det noe vakrere enn ordentlig sterke vennskap og forhold? De som ikke kan ødelegges eller rives i stykker, uansett om man prøver.

Akkurat som oss mennesker, kan hunder utvikle veldig sterke bånd til hverandre. Den lojaliteten som menneskets beste venn viser til sine nærmeste er makeløs!

Denne historien handler om hundene Merill og Taco. De er bestevenner, og nøler ikke med å vise det. Mange vil nok kalle de et merkelig par – fordi Merill er en 3 år gammel Pitbull, og Taco er en 8 år gammel Chihuahua. Men forskjellen i både alder og størrelse gjør vennskapet enda mer spesielt!

Det var hos organisasjonen Rocket Dog Rescue at de to møttes for første gang. Organisasjonen jobber frivillig med å ta seg av hjemløse hunder. Der møttes Merill og Taco, og bodde sammen i flere år. Og i løpet av denne perioden skjedde det flere ting som styrket vennskapet deres.

En av hendelsene som har vært viktig for hundenes kjærlighet til hverandre, var da Merill skulle opereres. Det var en tøff operasjon, og det sto om liv og død. Taco viste allerede da at vennskapet deres var sterkt.

Gjennom hele operasjonen nektet han å forlate Merills side. Veterinærene kunne ikke gjøre noe for å holde Taco unna, og måtte bare la Chihuahuaen bli med på operasjonen.

Så var det Merills tur til å vise sin lojalitet.

Når en ukjent mann kom for å adoptere en hund, falt han umiddelbart for Merill. Men da mannen bestemte seg for å adoptere henne, oppstod det et problem.

Merill nektet å forlate Taco.

Begge to krøp sammen og begynte å gråte høylytt. Det var åpenbart at de ikke ville separeres. Heldigvis skjønte den ukjente mannen dette – og bestemte seg for å adoptere begge.

Så nå trenger ikke Merill og Taco å bekymre seg for å bli separert lengre. De bor sammen, i et trygt og godt hjem.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook