Hun ser på i panikk mens mannen stjeler valpenene. Da snur han seg mot henne, og det utenkelige skjer!

Hunden Rainbow hadde lenge bodd på gaten. I 3 måneder hadde beboerne i et område prøvd å fange henne for å levere henne til dyrebeskyttelsen. Men hun nektet å la seg bli arrestert.

En dag fødte hun valper. Den søte lille familien lå og gjemte seg i en busk, og prøvde å holde seg beskyttet fra regnet. Organisasjonen Hope for Paws bestemte seg da for å gripe inn, for å redde en lille familien.

Rainbow, som vanligvis var sky, klarte ikke lenger å flykte når hun hadde fått valper. Hun kunne ikke forlate dem. Så når Hope for Paws dukket opp, kunne hun ikke gjøre annet enn å stole på at de var der for å hjelpe – og det var de!

I øsende regn tok Rainbow i mot hamburgeren personalet fra Hope for Paws hadde med til henne. Det hadde ikke engang gått 48 timer siden fødselen, så hun var fortsatt sliten.

Det første de gjorde var å sette et bånd på Rainbow, slik at hun ikke kunne stikke av. Og etter å ha klappet henne og blitt kjent med henne en stund, løftet de forsiktig opp den første valpen. Først ble Rainbows øyne fylt med bekymring. Hva er det som skjer? Hvorfor tar de valpene mine?

En etter en valp ble løftet bort fra moren, og plassert i et bur. Moren så fortsatt bekymret ut.

Når alle valpene var trygt plassert i buret, tok de med Rainbow ut av buskene. Hun var åpenbart engstelig, men gjorde ingen motstand. De kjørte hundefamilien til organisasjonens lokale, hvor Rainbow endelig ble gjenforent med valpene sine – i en varm og trygg seng.

Det må ha vært en utrolig følelse for den nybakte mammaen.

Nedenfor kan du se video av redningen, og hvordan valpene har det i dag.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook