Ekornet besøkte familien hver dag. Men en dag hadde hun med seg en helt spesiell overraskelse!

1333

Familien Harrison fra den amerikanske delstaten South Carolina hadde allerede sørget for mange dyrs gode helse og velvære.

Men av alle de midlertidige gjestene de har hatt, er det en de aldri glemmer: ekornet Bella – som i mange år besøkte familien – og til og med ga de en veldig spesiell gave.

Så tidlig som i oktober 2009 møttes Harrison-familien og Bella for første gang. En ugle hadde angrepet det lille ekornet, som ble hardt skadet. Heldigvis ble hun funnet av en dyrevernsorganisasjon, som tok henne til Harrison – som allerede tok seg av 3 andre ekorn.Sammen med Larry, Moe og Curly, fikk Bella omsorg og mat. De søte ekornene fikk deilige frukter, grønnsaker og melk hver dag, slik at de fikk i seg næringsstoffene de trengte.

Våren 2010 var tiden inne. Ekornene var sterke nok til å klare seg selv igjen. Som familien forventet, kom ekornene tilbake flere ganger i løpet av den første uken – før de til slutt brøt kontakten med den menneskelige familien sin. Men ett av ekornene fortsatte å komme tilbake: Bella!

Bella fortsatte å besøke familien nesten hver dag. Enten sto hun utenfor døren, eller så klatret hun i buskene for å se inn gjennom vinduene. Og hvis noen i familien fikk øye på henne, fikk hun seg alltid noe godt å tygge på.

«Selv om ektemannen min er sent ute, og han møter Bella utenfor huset, løper han inn igjen for å hente en håndfull med valnøtter. Så setter han seg ned med henne og blir sittende i noen minutter.» forteller Brantley Harrison, moren i familien.

Når Bella tilbringer tid sammen med Harrison-familien, liker hun å sitte i fanget eller på skuldrene deres, mens hun nyter godbitene hun får. Selv om hun ikke nødvendigvis liker å kose og å bli klappet, setter hun stor pris på selskapet. Over årene har hun blitt en del av familien.

Men en dag kom Bella til familien, på utkikk etter noe annet enn mat og godt selskap. Hun hadde fått en liten skade, og kom til «familien» sin for å få hjelp. Men da fant familien ut noe fantastisk: Bella var gravid!

Kort tid etter fikk hun 3 bittesmå barn.

Familien hjalp Bella med de små barna de første dagene, før hun tok over oppgaven selv, og tok de med seg ut i naturen.

«Det var virkelig fascinerende å se det lille ekornet ta vare på de bittesmå barna sine:» sier Brantley.

For noen nydelige dyr!

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!