Familien ville returnere hundematen etter at hundene deres døde. Da fikk de et uventet svar fra butikken!

Alle som har hatt et kjæledyr vet hvor koselig det er. Dyret blir en del av familien, og blir behandlet som et ekte familiemedlem.

Men dessverre er de ikke blant oss så lenge som skulle ønske, og en dag blir man tvunget til å ta farvel med sitt elskede kjæledyr – noe som er utrolig tungt.

Lara Waltenburgs søster opplevde dette to ganger på samme helg.

Laura forteller på Facebook om den tragiske hendelsen som rammet søsteren hennes nylig. Søsteren hadde to hunder, som hun elsket over alt annet. Men dessverre døde begge hundene, kort tid etter hverandre.

Alt skjedde den samme helgen, og familien var i stor sorg etter tapet.

Midt i sorgen fikk familien plutselig en stor pakke med hundemat, som de hadde bestilt på internett fra det amerikanske selskapet Chewy. Pakket ble en trist påminnelse om at hundene ikke var der lenger.

Pakken inneholdt 20 kilo hundemat, og var ganske dyr. Så de bestemte seg for å sende en e-post til selskapet, i håp om å få pengene tilbake.

Men da svarte selskapet noe helt uventet…

De ga umiddelbart familien pengene tilbake. Så ba de dem om å donere hundematen til det nærmeste hundehjemmet, istedet for å sende den tilbake. De spurte også om de kunne få et bilde av hundene deres, slik at de kunne publisere det på minnesiden sin.

Noen dager senere fikk familien levert blomster på døra – fra hundematprodusenten.

Da Laura fortalte historien på Facebook-siden «Love What Matters», fikk hun en storm av positive kommentarer. Flere delte også sine erfaringer med det samme selskapet.

En kvinne fortalte at hunden hennes, Joy, hadde fått kreft, og til slutt dødd. Selskapet Chewy fulgte Joys kamp mot sykdommen – og sendte et vakkert maleri til eieren.

Det er ingen tvil om at dette selskapet bryr seg om både hunder og om kundene sine. De gjør virkelig det lille ekstra.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook