Eieren etterlater hunden ute i snøen hele natten. Da får naboen nok og griper inn!

En kvinne fra den amerikanske byen Detroit kunne ikke tro sine egne øyne da hun så en skjelvende hund utenfor naboens hus for noen uker siden. Det var en iskald dag i desember, og bakken var dekket av et tykt lag med snø.

Hvordan kunne naboen bare la hunden stå ute og fryse i den ekstreme kulden?

Heldigvis bestemte kvinnen seg for å gripe inn – men hun var ikke forberedt på eierens reaksjon.

Kvinnen ville ikke konfrontere naboen selv, og valgte derfor å ringe en lokal dyrevernorganisasjon. Theresa Sumpter fra «Detroit Pit Crew Dog Rescue» mottok telefonen, og dro straks til det aktuelle huset.

Den stakkars hunden hadde stått ute hele natten og var helt satt ut av kulden. Hun holdt labbene sine i luften for å unngå å ha dem i den kalde snøen.

Personalet fra organisasjonen banket på til eieren og forklarte at behandlingen av hunden var dyreplageri. I tillegg er det ulovlig å ha hunden ute over natten når det er minusgrader. De ba om å få ta hånd om hunden.

Men eieren nektet først å høre på dem. Personen lukket døra og ventet på at de skulle dra .

Men etter å ha blitt overtalt av naboen, den samme kvinnen som ringte inn og varslet om situasjonen, gikk eieren med på å gi fra seg hunden.

Hunden hadde hovne poter og frostskader, men var ellers i god helse.

Hun fikk navnet Blizzard, og måtte tilbringe en natt på en veterinærklinikk, før hun ble plassert inne i varmen hos en fosterfamilie.

Nå har Blizzard det bedre enn noensinne, og hun har fått seg noen nye venner i fosterhjemmet. Og det beste av alt er at hun ikke trenger å stå ute i kulden lenger.

En stor takk til naboen som valgte å si ifra om denne grusomme behandlingen av hunden. Blizzard slapp unna uten alvorlige skader, og fikk seg et nytt og bedre hjem.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook