Endelig rettferdighet for Caitlyn. Mannen som mishandlet henne har fått sin dom!

Det har blitt kalt det verste tilfelle av dyremishandling noensinne. Hunden Caitlyn ble funnet med teip rundt munnen – som satt så godt fast at hun ble alvorlig skadet.

Men Caitlyn overlevde. Og hele verden engasjerte seg i saken hennes.

Advokaten Ted Corvey bestemte seg for å sørge for at dyreplageren fikk maksimal straff.

Den 15 måneder gamle hundens historie ble kjent verden rundt etter at hun ble funnet alvorlig skadet på sin eiers veranda i North Charleston i USA.

Den tidligere eieren hadde nylig solgt henne til en 41 år gammel mann, for bare 10 dollar. Mannen hadde bare hatt henne i noen dager, men allerede var hunden så skadet at hun var i ferd med å dø. Hun klarte å flykte fra mannen, og fant da veien til sin tidligere eiers veranda. Der ble hun funnet alvorlig skadet, og men munnen teipet sammen.

Teipen satt så godt at blodtilførselen til tungen hadde stoppet.

«Dette er det mest skadelige tilfellet av dyremishandling jeg har sett i hele min karriere.» sa Aldwin Roman hos Charleston Animal Society da de tok vare på Caitlyn.

Caitlyn var i store smerter, og kunne verken spise eller drikke. Først var det uklart om hun ville overleve, fordi den store mengden med dødt vev kunne forårsake livstruende komplikasjoner. Flere operasjoner måtte gjennomføres for å redde tungen og munnen hennes.

Heldigvis endte det bra, og i dag har hun det bra. Arrene er der for å bli, men smerten er omsider borte. Hun har også blitt adoptert av en snill og kjærlig familie, som gir henne alt hun trenger.

Men historien slutter ikke der!

I to lange år kjempet advokaten Ted Corvey for å gi Caitlyn rettferdighet. Han var fast bestemt på at den skyldige mannen skulle få maksimal straff for dyremishandling: 15 års fengsel.

Og i mars 2017 klarte han det endelig. Den 41 år gamle mannen som påførte Caitlyn de grusomme skadene ble dømt til 15 år i fengsel.

«Jeg tror det sender et budskap om at vi ikke lar noen slippe unna med dette.» forteller Aldwin Roman, og fortsetter:

«Vi skal gjøre alt vi kan for å stoppe slikt, og så skal vi endre lovene slik at strafferammene blir enda strengere.»

Vi synes ihvertfall at 15 års fengsel er passende straff for noe så grusomt. Kanskje skulle han til og med ha blitt straffet enda hardere også. Hva mener du?

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook