Hunden kommer bort til kvinnen og vil si noe. Når hun skjønner hva han vil, blir hun fly forbannet!

Dyr er fantastiske. De viser mye kjærlighet til oss mennesker, men også til sine venner i dyreriket. Denne historien traff med rett i hjertet. Den begynner så grusom, men heldigvis har den en vakker slutt.

Det hele startet med en hund som var på rømmen…

Etter å ha levd flere tøffe år i en hage, bestemte den 13 år gamle hunden Bagel seg for å rømme – og be om hjelo. HUnden ble funnet alene på fortauet av Debbie Davidson. Bagel manglet pels flere steder på kroppen, og huden hans hadde blitt helt hard.

Debbie trodde først at det var en hjemløs hund, på grunn av hvordan han så ut. Men så ropte en eldre kvinne i nærheten på ham. Da innså Debbie huden hadde et hjem – men at han ikke hadde noen som tok godt nok vare på ham. Hun bestemte seg for å gjøre noe med saken.

Hun fulgte Bagel tilbake til huset, og så inn i hagen. Der så hun de vanskelige forholdene hundene hadde levd under.

«Det var skittent og ekkelt. Det lå bæsj overalt, vann- og matskålene var skitne. Det var forferdelig.» forteller Debbie.

Debbie så også at det var en annen hund der. Hun viste også tydelige tegn på at hun ikke hadde det noe bra. Klørne på begge hundene hadde blitt så lange at de hadde problemer med å gå normalt.

Og midt oppi all elendigheten, var det også en 5 år gammel katt som hadde så vondt at han dro bakbeina etter seg.

Heldigvis for dyrene eier var det bare Debbie som banket på døren. Hun insisterte på å ta med seg dyrene for å gi dem et nytt hjem. Noe hun lyktes i å overtale eieren om.

Etter å ha spurt om hjelp på Facebook, mottok hun raskt svar fra en organisasjon som hjelper dyr i nød.

Da Debbie tok med seg dyrene til en veterinær, viste det seg at de var i verre tilstand enn hun først hadde sett for seg. Blant annet hadde Bagel alvorlige infeksjoner. Spesielt i ørene. Infeksjonen var så alvorlig at Bagel nå er døv.

Men siden dagen de møtte Debbie, har alt bare blitt bedre. Bagels pels har begynt å vokse ut igjen, og alle 3 føler seg bedre enn noensinne.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

 

Lik oss på Facebook