Tenåringen ser sjåføren kaste noe ut av bilen. Når han ser nærmere, får han hjertet i halsen!

Erin Brown og sønnen var på vei hjem da bilen foran plutselig senket farten. Så rullet sjåføren ned vinduet og kastet noe ut vinduet – mens bilen enda kjørte.

Forskrekket som de allerede var, så Erin og sønnen at den lille pakken personen kastet fra seg begynte å røre på seg.

Erin parkerte bilen, og hennes 14 år gamle sønn Gavin gikk ut. Da han nærmet seg pakken, oppdaget han det utrolige: det var en katt!

Mens moren prøvde å signalisere til de andre bilene at de måtte senke farten, løp sønnen etter katten.

Gavin klarte til slutt å fange den stakkars katten.

«Jeg vet ikke hva som var mest sjokkerende for meg. At noen kaster katten sin fra bilen, eller at sønnen min løp midt ut i veien for å redde den.» skriver Erin på Facebook.

Heldigvis slapp katten, og Gavin, unna uten skader. Gavin kom tilbake til bilen med katten, og de kjørte rett til nærmeste veterinær.

Katten hadde fått noen skrammer, men ingenting alvorlig. Erin og sønnen bestemte seg for å adoptere katten, og ga ham navnet Lucky. Passende!

Dette skjedde i februar i år. Nå er Lucky helt helbredet, og storkoser seg med sin nye familie.

«Lucky er en fantastisk katt, og han og Gavin trives virkelig sammen. Det er nesten som at Lucky vet at Gavin reddet livet hans.» skriver Erin på Facebook.

Familien har også politianmeldt sjåføren som kastet fra seg katten, men vedkommende er fortsatt ukjent. Midt i situasjonen tenkte verken Erin eller Gavin på å notere bilens registreringsnummer.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook