Den syke hunden fikk en dødsdom. Men når sannheten avsløres, gjør veterinæren det eneste riktige!

Da en 4 måneder gammel valp ble levert til Cuyahoga County Animal Shelter i Ohio i april 2016, var han i så dårlig helse at han ikke engang klarte å spise på egen hånd. Men han var lykkelig. Han logret med halen og prøvde å kysse alle han møtte.

Hunden, som senere fikk navnet Squish, hadde et deformert ansikt. Veterinæren mistenkte at det var forårsaket av en infeksjon, etter at en annen hund hadde bitt ham.

Veterinæren Eileen Heldmann ga Squish antibiotika, men ingenting hjalp – og den stakkars valpen ble svakere og svakere da han ikke fikk i seg noe næring.

Squishs fremtid så mørk ut, og bare 2 måneder senere ble det fastsatt en dato for avliving.

Men veterinæren ville ikke gi opp helt enda. Til tross for lidelsene den stakkars hunden levde med, var det fortsatt mye kjærlighet igjen i ham. Hun tok med seg Squish til en spesialist, som tok røntgenbilder av hodet hans for å se nøyaktig hvor alvorlig det var.

Det bildene avslørte sjokkerte alle. Squish hadde ikke blitt bitt. Han hadde blitt slått så hardt at skallen og den øvre delen av kjeven hans var brukket. Det var derfor han knapt klarte å åpne munnen.

Squish måtte gjennom flere operasjoner hvis han skulle ha sjangs til å overleve – men selv ikke med operasjonene var det helt sikkert.

Et annet spørsmål var hvem som skulle betale for operasjonene. Og hvem skulle adoptere ham etterpå?

Rundt den samme tiden fullførte Danielle Boyd et en praksisjobb på Cuyahoga County Animal Shelter. Hun møtte Squish, og bestemte seg for å ta ham med seg hjem – dagen før han skulle avlives. Hun ville at han skulle tilbringe sin siste natt i et ekte hjem istedet for et bur.

Squish så på Danielle med de nydelige brune øynene sine, og Danielle ble forelsket. Hvordan kunne en hund som har opplevd så mye smerte og elendighet fortsatt være så snill og god?

Han fortjente å bli elsket, men det var allerede planlagt at han skulle avlives neste dag.

Da Danielle våknet neste morgen, tok hun en beslutning. Squish kunne ikke avlives. Hun måtte gjøre noe.

Men Danielle var ikke den eneste som hadde forelsket seg i Squish. Eileen Heldmann, veterinæren, ønsket også å hjelpe. Så hun opererte Squish neste dag.

Etter operasjonen klarte Squish endelig å spise på egen hånd igjen. Han mistet noen tenner, en bit av kjeven og et øye – men så fort han kom seg etter operasjonen, var han lykkeligere enn noensinne.

Det kom senere frem at Danielle hadde mistet hunden sin bare noen dager før hun møtte Squish. Det må rett og slett ha vært skjebnen som førte de to sammen. De trengte hverandre!

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook