Den 19 år gamle jenta ble voldtatt. Nå søker hun trøst og støtte hos en noe uventet gjeng!

I dag er Sarah Varley en strålende fornøyd 28 år gammel kvinne. Men hun har ikke alltid vært lykkelig. Hun har opplevd forferdelige ting i livet sitt.

Da Sarah var 19 år gammel, ble hun voldtatt. Hele verden kollapset for henne, og traumene la seg dypt i den amerikanske jenta. Hun fikk angst og panikkanfall, samtidig som hun utviklet en spiseforstyrrelse. Til slutt veide hun så lite som 40 kilo.

På denne tiden spiste hun bare noen valnøtter og en håndfull rosiner om dagen. Familie og venner var bekymret, men ingen visste hvordan de kunne hjelpe. Men i den vanskelige perioden, besøkte Sarah søskenbarnet sitt – som driver et pensjonat for ulv i nød, langt ute på landet. Det skulle vise seg å snu livet tilbake på rett spor igjen.

Hun utviklet raskt et sterkt og intimt bånd til ulvene, som ble hennes nye bestevenner.

«Da jeg kom dit var jeg redd for alt. Men når jeg gikk inn i buret til en ulv for første gang, sluttet tankene mine å fly. Når du står ansikt til ansikt med et rovdyr som kan drepe deg, tenker du automatisk bare på det. I stedet for å tenke på en million potensielle farer, som jeg vanligvis gjorde, fokuserte jeg kun på den virkelige faren foran meg. Jeg var endelig tilbake i nuet.» forteller hun.

Sarah begynte å tilbringe mer tid med ulvene, og etter hvert begynte noen kjente følelser å komme til overflaten. Følelser hun hadde undertrykt i langt tid.

«Da jeg begynte å tilbringe mer tid med ulvene, var jeg ofte redd. Men på en måte var det denne frykten som tillot meg å kjenne på de andre følelsene igjen. Tidligere var jeg redd for alt rundt meg, men da jeg sto rett foran en ulv, hadde jeg bare denne konkrete frykten å bekymre meg for.» sier hun.

«Jeg tror respekten for dyrene hjalp meg mye. Den hjalp meg å få kontroll over en traumatisk hendelse, og snu livet tilbake på rett spor igjen.»

Etter hvert ble Sarah følelsesmessig stabil igjen, hun fikk selvtilliten tilbake, og hun begynte å spise ordentlig.

Men det var ikke bare møtene med ulvene som gjorde underverk. Hun møtte også Matthew Withem, en dyrepasser på pensjonatet. De fant tonen, innledet et forhold, og har nå startet sitt eget pensjonat med dusinvis av dyr!

Nå føler hun seg helt rehabilitert. Hun nyter livet og kjærligheten.

«Ingen vil noen gang angripe eller forgripe seg på meg igjen. Jeg bor jo blant ulver!» sier hun.

I videoen nedenfor kan du se Sarah leke med en av disse vakre skapningene.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook