Sjåføren kjørte på en hund. Og forlot henne for å dø, alene i snøen!

3186

I min verden stopper man alltid hvis det oppstår en ulykke. Hvis jeg for eksempel hadde kjørt på et stakkars dyr, hadde jeg umiddelbart stoppet og ringt etter hjelp.

Men dessverre tenker ikke alle slik. Denne hunden ble påkjørt – og forlatt alene i snøen.

Denne lille hunden ble påkjørt på en landevei i Alberta i Canada. Men sjåføren valgte å ikke stoppe. Istedet tråkket han på gasspedalen.På mirakuløst vis overlevde hunden ulykken, og fikk krabbet seg av veien. Men da føreren bestemte seg for å kjøre videre, gikk hunden mot en sikker død.

I 12 timer lå hunden alene i kulden. Hun sank sakte men sikkert ned i den dype snøen.

Heldigvis ble hun oppdaget av noen ungdommer som gikk forbi.

«Hunden hadde kravlet seg lenger bort fra veien og lagt seg i snøen. Kroppsvarmen hennes hadde smeltet snøen under henne, slik at hun sank ned. Derfor var det vanskelig å få øye på henne.» sier Amber Perry, som jobber for organisasjonen AARCS, som hjelper skadede og hjemløse dyr.

Hunden hadde brudd i hofte og ben. Hun var hardt skadet, men i live. Etter å ha fått god behandling og omsorg i noen uker, begynte hun sakte men sikkert å komme seg.

Dessverre har ikke hundens eier blitt funnet, men hun har fått seg et nytt navn: Muskat!

Og nå har en ny familie bestemt seg for å adoptere henne.

Ekte dyrevenner forlater ikke hjelpeløse og skadde dyr, uten å engang ringe etter hjelp. Heldigvis gikk det bra med Muskat – men det med liten margin.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!