Hunden ville bare bli elsket. Men ingen kunne ta på ham uten at det gjorde vondt!

3503

Da Border Collien Kong kom inn til en dyrevernsorganisasjon i Oklahoma i USA, var han i en forferdelig tilstand. Alt han ønsket var å bli elsket, men det var umulig å kose med ham.

Den 1 år gamle hunden hadde en alvorlig hudsykdom. Han hadde mistet den fine, hvite pelsen sin, og huden under var kraftig solbrent. Selv forsiktige berøringer var uutholdelig smertefulle for det stakkars dyret.Kong ble fraktet til en organisasjon i Texas, som spesialiserer seg på rasen Border Collie. Der ble han behandlet og pleid, og snart var det bare et nytt hjem som gjenstod å finne. Men det tok heller ikke lang tid.

«Jeg så et bilde av ham på nettsiden, og ble umiddelbart forelsket.» sier Curtis Hartsell, Kongs nye eier.

Det første Curtis gjorde var å gi hunden et nytt navn: ZIB, etter en av de russiske gatehundene som ble sendt til verdensrommet. Og når Curtis og ZIB møttes for første gang, var det som om de hadde kjent hverandre i årevis.

«Vil du bli med meg hjem, ZIB?» spurte Curtis.

Det neste som skjedde kommer han aldri til å glemme:

«Han satte seg foran meg, så meg i øynene, la potene sine rundt meg og bøyde hodet. Det var vakkert!»

«Jeg kan ikke engang beskrive hvor lykkelig jeg er.» sier den nye eieren.

«Å vite at denne stakkars hunden en gang ble forsømt, og at han bare ville bli elsket – og jeg nå er den som elsker ham – er bare helt utrolig. Det er ingenting jeg ikke vil gjøre for ham. Våre liv er nå en del av hverandre, og jeg ville ikke hatt det annerledes.»

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!