Hun finner en kattunge i en container. Men når hun ser nærmere på pelsen, oppdager hun noe utrolig!

2509

Noen ganger kan litt oppmerksomhet ikke bare redde andres liv, men også berike våre egne liv for alltid.

Det skjedde i alle fall med denne kvinnen. Når hun gikk for å kaste søppel en dag, hørte hun et svakt skrik fra innsiden av containeren. Da hun kom nærmere, oppdaget hun at det lå en liten kattunge i containeren. Verken moren eller søsknene var å finne i nærheten. Kvinnen skjønte at kattungen trengte hjelp, og tok den med seg hjem.

En veterinærundersøkelse fastslo at katten ikke vare mer enn en uke gammel. Han hadde ikke engang åpnet øynene enda. Den lille kattungen trengte akutt medisinsk hjelp, da han hadde nekrose på den ene poten.Men det som virkelig sjokkerte veterinæren, var noe helt annet. Den lille kattungen var nemlig en veldig sjelden skilpaddefarget katt. Den fine trefargede pelsen er vanlig hos mange kvinnelige katter, men veldig sjelden hos kattunger.

Kvinnen som fant kattungen endte opp med å adoptere ham, og hun ga ham navnet Martyr.

Det er helt uforståelig at noen forlot denne stakkars kattungen i en container, men heldigvis var enden på visa god.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!