Paret trodde de hadde kjøpt en liten terrier. Så innser de at de har gjort en STOR feil!

2492

Å skaffe seg hund er en stor beslutning i en familie. Det er snakk om et nytt familiemedlem, som må tas hånd om i mange år fremover. Men når du først har bestemt deg for å skaffe hund, kommer det neste spørsmålet: hvilken rase skal du velge?

I Markham-familien var det ulike meninger om hvilken rase de skulle kjøpe. Robert ville ikke ha en stor hund, så kona Sue lovte å komme hjem med en liten hund.

Men det ble ikke helt som de hadde tenkt.

Sue besøkte en kennel for hjemløse hunder, hvor hun ble forelsket i den lille valpen Yogi. Han var liten og søt, og passet perfekt inn i familien. Det trodde iallefall Sue.Hun fortalte Robert at hun skulle ta med en «liten terrier» hjem. Da så han for seg en liten Jack Russell Terrier eller noe lignende.

Så kom Yogi hjem til familien, og de begge elsket det nye familiemedlemmet sitt. Så begynte han å vokse…

Det viste seg at Yogi ikke var noen terrier i det hele tatt. Han var en Grand Danois – en usedvanlig stor en i tillegg.

Verken Sue eller Robert var forberedt på valpens enorme vekst.

I dag er Yogi 9 år gammel, og så stor at familien vanligvis legger et hesteteppe over ryggen hans når det er kaldt ute. Selv om det ikke ble helt som familien hadde tenkt, er de veldig takknemlige for Yogi. Han har blitt et elsket familiemedlem.

Møt Yogi og familien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!