Hun hadde ikke noe valg. Den 7 år gamle jenta måtte forlate sin elskede hund!

Endeløse strender med hvit sand, uberørt skog og jungel, og flotte laguner. Dette er noe av det som gjør Mexico til et av verdens mest attraktive turistmål. Men bak kulissene skjuler det seg et grusomt problem: hjemløse hunder og katter.

Tusenvis av dem streifer gatelangs hver dag, på jakt etter sitt neste måltid. Og få mennesker er villige til å hjelpe de stakkars dyrene.

Paty Suale og Naly Ramirez er to personer som allerede har tatt på seg store deler av problemet. De siste årene har de to kvinnene fra byen Tijuana reddet livet til hundrevis av forsømte og hjemløse dyr. Men da det ringte på Nalys dør for noen uker siden, ble hun bokstavelig talt målløs:

Utenfor døren sin fant hun en liten pappeske. Hun åpnet den forsiktig, og fikk da øye på en søt liten valp. Ved siden av valpen lå det et håndskrevet brev, som rørte kvinnene til tårer:

«Hei. Jeg heter Jazmin, og dette er Cristalita. Jeg forlot henne her utenfor huset ditt fordi jeg ble fortalt at du bryr deg om hjemløse dyr. Og hun har ikke lenger et hjem, fordi foreldrene mine ikke vil ha en hund som ikke er renraset. Siden mamma og pappa ville kvitte seg med henne, tok jeg henne med hit istedet, slik at hun slipper å fryse og sulte. Jeg kan dessverre ikke ta meg av henne selv. jeg er bare 7 år gammel og har ikke penger til å kjøpe mat. Vær så snill, ta godt vare på henne, her er 8 pesos. Det er alt jeg har. Si til henne at jeg elsker henne.»

Hvem kan ha hjerte til å bare kvitte seg med en så søt liten hund? 7 år gamle Jazmin trosset heldigvis foreldrenes plan, og sørget for at Cristalita fikk det livet hun fortjente.

Mens Naly tar seg av valpen, tar venninnen Paty seg av veterinærutgiftene. Og når Cristalita er klar, skal hun adopteres bort. Da få hun en ny begynnelse, og forhåpentligvis et langt og lykkelig liv.

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook