Hunden gikk seg bort og forsvant i 764 dager. Men SE nå når han kommer hjem igjen!

I januar 2014 forsvant hunden Bosco fra sitt hjem i Rhode Island, USA. I hele 764 dager bodde han alene på gaten, og levde på mat han fant utenfor ulike restauranter.

Eieren hans, Bill, hadde gitt opp håpet om å finne ham. Til slutt flyttet han til en annen by, og fant seg i at han aldri kom til å se Bosco igjen.

Men det skulle han!

To år etter at hunden forsvant, oppdaget noen en hund som spaserte rundt utenfor en restaurant. De satte opp et bur med mat i, og klarte til slutt å fange ham. Så ble han fraktet til Missing Dogs of Massachusetts.

Det tok ikke lang tid før de skjønte at det var Bosco – den samme hunden som hadde forsvunnet 2 år tidligere. De ringte eieren med en gang.

«Hei Bill, kjenner du igjen denne lyden?» spurte de, mens de holdt telefonen opp mot den bjeffende hunden.

Bill kjente igjen lyden med en gang – og besvimte nesten av glede.

Dessverre bodde Bill et stykke unna, og kunne ikke forlate huset sitt av medisinske årsaker. Men med hjelp fra personalet på Missing Dogs, fikk han snakke med Bosco gjennom en videochat – og det var en rørende gjenforening. BIll kjente umiddelbart igjen hunden sin, selv om han hadde blitt litt lysere i ansiktet siden sist de så hverandre.

En stund senere fikk de omsider ordnet slik at de to kunne gjenforenes på ekte. En av kvinnene som var med og fanget Bosco tilbød seg å kjøre ham hjem til Bill – flere timer unna.

Og når Bill fikk øye på sin elskede hund igjen, klarte han ikke å holde tårene tilbake.

Ingen vet hva Bosco har vært igjennom iløpet av de to årene han var borte, men man kan fortsatt se at han er litt engstelig og redd.

Forhåpentligvis roer han seg snart ned, og kan slappe av hjemme med eieren sin.

I videoen nedenfor kan du se den rørende gjenforeningen, og høre et intervju med Bill.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook