Mammaen gjør en sjokkerende oppdagelse når hun er ute og går. Da gjør hun det eneste riktig!

Andi Davis fra Phoenix i USA elsker å gå tur. Hun kjenner alle stiene i fjellene i delstaten som sin egen lomme, men var ikke forberedt på hva hun skulle finne en dag hun var ute og gikk:

Mellom steinene, lå det en livløs pitbull. Ved første øyekast så det ut som hunden var død.

Hunden var fortsatt i live, men han klarte ikke å bevege beina. Andi ga ham vann, og begynte å tenke på hva hun skulle gjøre. En pitbull er ingen liten hunde, men den spreke kvinnen løftet den 20 kilo tunge hunden, og satte kursen ned fjellet. Hun bar den store hunden i godt over en time, fast bestemt på å redde livet hans.

Vel nede ble Andi møtt ektemannen, og datteren Jessica. De kunne ikke tro sine egne øyne da de så Andi med den store hunden i armene. De tok ham umiddelbart med til en veterinær, hvor den sjokkerende sannheten ble avslørt: hunden hadde blitt skutt – og han hadde noen splinter sittende fast i halsen.

Etter en operasjon, var han dog på bedringens vei. Men så visste ikke familien hva de skulle gjøre videre. De hadde allerede 3 hunder – og en av de hadde nylig blitt angrepet av en pitbull. Og fremfor alt tenkte de på lille Jessicas sikkerhet.

Men det var Jessica som overtalte foreldrene til å adoptere hunden. Det gjorde de, og de ga ham navnet Elijah. Han ble raskt gode venner med de 3 andre hundene i huset, og kapret seg en plass i alle familiemedlemmenes hjerter.

Få med deg hele den utrolige historien i videoen nedenfor.

Del gjerne klippet med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook