Kvinnen fulgte etter hunden inn i den tykke busken. Når hun ser hva som skjuler seg der, kan hun ikke tro det!

Michelle Smith jobber på et dyrehjem i South Carolina i USA. Hjemmets motto er: «Vi er en dedikert gruppe mennesker som jobber utrettelig for å redde liv og bringe familier sammen.»

En dag var Michelle ute og sjekket gatene i hjembyen sin. Som alltid så hun etter dyr som trengte hjelp. Men så ringte plutselig telefonen.

Det var en bekymret innbygger som ringte. En desperat hund hadde bjeffet og hylt hele dagen lang. Da fant plutselig Michelle en liten Shih Tzu-hund som løp frem og tilbake. Michelle fulgte etter hunden, som løp mot en busk.

Den løp nedover en bratt og humpete bakke, og inn i en tykk busk. Når Michelle innså at hunden prøvde å vise henne noe, kunne hun ikke tro sine egne øyne.

Den lille hunden hentet en bitteliten kattunge ut fra busken, og begynte å slikke på den. Michelle tok de straks med seg i bilen sin.

På grunn av sin lille størrelse, klarte ikke hunden å bære kattungen opp den bratte bakken, gjennom det lange gresset. Hun må ha tatt vare på kattungen i busken i flere dager.

Hunden og kattungen er uatskillelige. Ved nærmere undersøkelse, viste det seg også at hunden hadde blitt pseudogravid, som gjorde at hun produserte melk – og dermed kunne mate katten.

Men den 5 år gamle hunden hadde skjønt at melken hennes ikke var nok, og derfor begynte å bjeffe etter hjelp.

De ansatte på dyrehjemmet skjønte umiddelbart at de ikke kunne separere de to.

Til slutt kom det et ektepar og adopterte det søte paret, og de har nå en sikker og ikke minst felles fremtid.

Historier som dette blir knapt vakrere. To dyr, som i utgangspunktet er så forskjellige, finner hverandre i en tilsynelatende håpløs situasjon – så ender alt godt. Fantastisk!

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook