En blind vaskebjørn stormer inn til familien. Når de ser hvem som følger etter, tror de ikke sine egne øyne!

Tenkt deg hvordan verden hadde vært hvis vi mennesker hadde tatt vare på hverandre som dyrene gjør. For en fantastisk verden det hadde vært!

Dyr bryr seg nemlig ikke om ulikheter – og i deres verden kan vennskap virkelig trosse alle grenser. Det ble denne familien veldig klar over, da de plutselig fikk besøk av en vaskebjørn – som hadde med seg to uventede følgesvenner.

I flere år hadde vaskebjørnen kommet til Eryn og familien hennes for å hilse på dem. Vaskebjørnen var halvblind, gikk inn i ting, og var redd for det meste ute i den store verden. Derfor så dyrevennen Eryn det som sin plikt å gi ham en hjelpende hånd.

Hver morgen kom vaskebjørnen og hilset på familien, og fikk litt frokost. Senere på ettermiddagen pleide han å komme tilbake til familiens hage for å få et nytt måltid i magen.

Men en dag skjedde det noe utrolig.

Samtidig som vaskebjørnen kom luskende bort til huset, dukket det opp to svarte kattunger i hagen.

Kattungene fulgte etter vaskebjørnen – og innså snart at han førte dem til en pålitelig matkilde.

Og slik fortsatte det. Kattungene ble gode venner med vaskebjørnen som tok dem med til maten, slik at de kunne dele broderlig.

Og da de var ferdige med å spise, eskorterte kattene vaskebjørnen tilbake til skogen.

5 år etter at vaskebjørnen begynte å dukke opp hos Eryn og familien, gikk han dessverre bort. Den gjennomsnittlige levetiden for en vaskebjørn er 2-3 år, så han levde lenge.

«At en blind/handikappet vaskebjørn overlever i 5 år er ganske lenge. Han var et mirakel.» sier Eryn.

Han hadde et flott liv, og fikk tilbringe sine siste år sammen med sine to nye bestevenner!

Kattungene ble helt knust av å miste den gode vennen sin, men de har fortsatt Eryn og familien. Og siden de ikke hadde noen mor eller eier i nærheten, bestemte Eryn seg for å adoptere dem.

Hun vant tilliten og kjærligheten deres, og de fikk flytte inn i huset. Samtidig som kattene ble kastrert i desember 2014, ble de offisielt adoptert.

Og hos Eryn og familien fikk de seg en ny venn: katten Squirt, som allerede bodde i huset.

I et hjem fullt av kjærlighet og omsorg, har de to kattungene nå vokst opp sammen. En blind vaskebjørn viste dem veien dit, hvor de nå lever drømmen.

Se kattungene og vaskebjørnen i videoklippet nedenfor.

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook