Den lille kattungen fikk en forferdelig start på livet. Men se hvordan han lever nå!

En kattunge lå sammen med sin mor og sine søsken, forlatt i en pappeske ved en travel motorvei. Heldigvis ble esken funnet av en godhjertet mann og hans familie, og gitt til hjelpende hender.

Kort tid etter å ha blitt overlevert til British Royal Society for Prevention of Cruelty to Animals, ble en av kattungene adoptert av et ungt par – som ga ham navnet Nathan.

Siden har Nathan bodd sammen med Melissa Pietrobuono og kjæresten Rian Crandon, og han har utviklet et sterkt bånd til sin nye familie. Men selv om han bare var en liten kattunge, ville paret vise ham verden utenfor husets vegger.

Melissa og Rian bor nært stranden, og tok med seg Nathan dit hver dag. Han var ganske nervøs i begynnelsen, men vente seg fort til vannet og stranden.

«Den første gangen Rian gikk i vannet og han ville følge etter, fuktet han først labbene sine litt, og hoppet over noen små bølger. Når vi gikk dypere fulgte han etter, og nå svømmer han.» forklarer Melissa.

Han elsker å svømme og leke med bølgene. Nathan liker imidlertid at eierne svømmer ved siden av ham, slik at han kan klatre opp på ryggen deres. Men det er ikke bare i vannet han trives. På stranden, i solen, koser han seg også.

I tillegg til å svømme, liker han å se på måkene, hundene og folkene, og jage krabber rundt på stranden.

Nathan fikk en vanskelig start på livet, i en pappeske ved motorveien. Heldigvis snudde lykken hans raskt, og det nye livet ser virkelig ut til å ha gjort opp for den tøffen starten.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook