Mannen kjører rundt med 11.000 liter vann hver dag. Årsaken kommer garantert til å varme hjertet ditt!

Dyr er fantastiske skapninger som virkelig fortjener vår kjærlighet og respekt. Og det er alltid like godt å se mennesker som gjør en ekstra innsats for å hjelpe dem.

Patrick Kilonzo Mwalau fra Kenya er en av disse ildsjelene. Han gjør en god gjerning hver eneste dag – noe som har hjulpet han å vinne hjertet til tusenvis av dyr.

Dyrene som bor i Tsavo West National Park i Kenya rammes hardt av tørken som rår. Naturreservatet har ikke hatt regn siden juni i fjor, og situasjonen for dyrene er veldig kritisk.

«Hvis vi ikke hjelper dem, dør de.» forklarer Patrick.

Og for han er det ikke noe spørsmål. Hver dag kjører han rundt i nasjonalparken med 11.000 liter ferskt vann til dyrene.

Takket være Patricks harde arbeid, får disse dyrene sjansen til å overleve,til tross for tørken. Og det er ingen tvil på at innsatsen hans er verdsatt.

Hver dag, så fort de hører at han kommer med den blå tankbilen sin, flokker dyrene seg rundt ham.

«I går kveld fant jeg 500 bøfler som ventet vet et uttørket vannhull. Da jeg kom, kunne de lukte vannet. De nærmet seg bilen umiddelbart og begynte å drikke, selv om jeg stod igjen. Det var tydelig at de var ivrige.» sier Patrick.

Hele prosjektet begynte i fjor. Da leide Patrick en tankbil og begynte å kjøre rundt i nasjonalparken.

Nå har han flere biler og kjører rundt i flere timer hver dag.

Få med deg mer om Patricks fantastiske prosjekt i videoreportasjen nedenfor.

Del gjerne historien om denne helten med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook