De fryktløse hundene ofrer sine egne liv. Årsaken er helt fantastisk!

1306

Rodney Bacon bor i Owyhee County i Idaho, sammen med familien og de to hundene Trek og Gracie. Landskapet rundt stedet består stort sett av prærier, ørken og berg.

Da Rodney en dag tok med seg sin 3 år gamle datter Harper ut for å hente posten, fulgte Trek som vanlig etter.

Plutselig begynte Trek å skyve den lille jenta bort fra familiens bil. Den ellers snille og milde hunden dyttet jenta, til tross for at hun skrek til ham at han skulle slutte.Rodney hadde aldri sett hunden oppføre seg slik, så han skjønte at det måtte være noe som var galt. Han tok Harper i hånden, og gikk raskt tilbake til huset med henne.

Da løp plutselig Gracie ut av huset, og stilte seg ved siden av Trek ved bilen. Sammen bjeffet de på noe under bilen.

Da skjønte Rodney hva problemet var: det lå en klapperslange under bilen!

Han løp for å hente en spade, men da han kom tilbake hadde Gracie allerede fått tak i slangen.

Hun klarte å ta livet av slangen, men ble også bitt selv. Før Rodney rakk å trøste den modige hunden sin, løp hun sin vei.

Familien er dypt takknemlig for hundenes innsats, men ble veldig bekymret for Gracie. Men da hun kom tilbake neste dag, drepte hun enda en slange, som gjemte seg under familiens veranda. Den modige tipsa ble bitt igjen, så Rodney tok henne med til veterinæren.

Gracie ble bitt tre ganger da hun forsvarte familien, men heldigvis ble hun behandlet i tide. Til tross for det hovne og vonde hodet, tok det ikke lang tid før hun var frisk og raskt igjen.

Klapperslanger angriper vanligvis ikke mennesker eller dyr med mindre de blir skremt eller plaget, men hvis noen nærmer seg – som Harper ved bilen – kan de reagere aggressivt. Heldigvis var hundens instinkt våkent, og hun gjorde alt for å beskytte familien sin.

For noen modige hunder!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!