Hun ser en skjult video av sin forlovede og hundene. Så setter hun en umiddelbar stopper for bryllupet!

7386

Ninna Mandin trodde hun hadde funnet sitt livs kjærlighet i kjæresten, som hun forlovet seg med. Men da hun så på et videoklipp hvordan han behandlet hundene hennes, ombestemte hun seg umiddelbart.

For den 26 år gamle kvinnen fra Rio de Janeiro i Brasil, var livet som en skyfri himmel. Hun skulle snart gifte seg med kjæresten sin, og hun var sikker på at han var den rette for henne.

Paret hadde kjøpt to franske bulldogger sammen. Men plutselig oppdaget Ninna at hundene hadde uforklarlige blåmerker og sår – og hundene så ut til å være redd for hennes forlovede.

Til slutt bestemte hun seg for å installere et skjult kamera, for å komme til bunns i saken.«De var veldig redd for ham. Etter hvert begynte jeg å finne sår på dem, og veterinæren hadde ingen god forklaring på hva som kunne ha forårsaket dem. Det var da jeg bestemte meg for å installere et kamera på stuen.» sier Ninna.

Det kameraet fanget var mildt sagt forferdelig.

Ninnas forlovede sparket og slo de to hundene. På det ene klippet kunne hun se at han sparket en av hundene, og for så å løfte den opp og kaste den bort.

Så fort Ninna så de grusomme videoklippene, avlyste hun bryllupet og anmeldte kjæresten til politiet.

«Det kom som et sjokk. Du tror du kjenner et menneske, men i virkeligheten er det en helt annen person. Akkurat nå vil jeg bare ha rettferdighet.» sier hun.

Etter at hun anmeldte forholdet, rømte kjæresten og gikk under jorden.

Hundene slapp unna uten varige skader, og har det nå bra sammen med Ninna – som bryr seg om og elsker dem.

Nå kan vi bare håpe at politiet finner denne grusomme mannen og gir han en passende straff!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!