Kvinnen hørte en rar lyd fra bilen. 32 kilometer senere, gjør hun et sjokkerende funn!

Dessverre er det ofte slik at det oppstår ulykker på veien, når ville dyr prøver å ta seg over til den andre siden. Små dyr er ofte vanskelige å få øye på, og det anbefales at vi ikke svinger unna for mindre dyr, da det kan føre til alvorlige ulykker.

Det er alltid ubehagelig når det skjer, og ofte dør dyrene umiddelbart. Men en kvinne i Calgary i Canada, opplevde noe som bare kan beskrives som et mirakel etter at hun kjørte på en prærieulv på vei til jobb.

I et Facebook-innlegg har Georgie Knox delt historien, og fortalt at prærieulven løp rett foran bilen. I samme sekund hørte hun et smell, og var overbevist om at det stakkars dyret hadde dødd.

Over 30 kilometer senere, stoppet hun i et lyskryss. Der møtte hun en kvinne som prøvde å gjøre henne oppmerksom på noe på bilen hennes.

Da hun hoppet ut for å se hva det var, kunne hun ikke tro det hun så: prærieulven hadde blitt sittende fast i grillen på bilen – og han var fortsatt i live!

Prærieulven så opp på henne, men han klarte ikke å røre seg. Han satt bom fast.

Hun ringte umiddelbart etter hjelp, og noen dyrevenner fikk ulven løs. Etter en nærmere undersøkelse ble det klart at ulven ikke hadde fått noen alvorlige skader.

Det er virkelig et mirakel at den overlevde. Georgie kjørte i høy hastighet, og kjørte over 3 mil etter sammenstøtet. Det må ha vært fryktelig skremmende for prærieulven, men heldigvis overlevde han, og ble sluppet fri i naturen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook