Gatehunden var dekket av svulster og var nær døden. Men SE hvordan han ser ut i dag!

Mexico City er en av mange storbyer som har mange gatehunder. Ifølge statistikken er det over 1 million hjemløse hunder i byen – som daglig kjemper for å overleve.

Hunden Boby var en av de. Men han fikk en ny sjanse – takket være en dyrevenn med et hjerte av gull.

I februar 2015, så en dyrevenn denne hunden som vandret gatelangs i Mexico City. Hundens kropp var dekket av kreftsvulster. Han hadde åpne sår, og var i ferd med å gi opp. Personen som så han fikk hjertet sitt knust. Hun klarte ikke å se bort, og følte at hun måtte hjelpe den stakkars hunden.

Derfor tok hun med hunden til Dalia Gamez, en dyrevernsaktivist i området, som umiddelbart tok seg av hunden – og ga han navnet Boby.

Dalia tok ham umiddelbart med til en veterinær for behandling. Der ble det avdekket at Boby var 2 år gammel, og at svulstene på kroppen hans faktisk var kreft. Han fikk cellegiftbehandling, men de fryktet at det var for sent.

De måtte likevel gi ham en sjanse. De kunne ikke gi opp på den vakre hunden.

Dalia gjorde så godt hun kunne for å holde Boby i godt humør under behandlingen, som varte i 2 måneder.

Det var fortsatt usikkert om han ville overleve.

Da bestemte Dalia seg for å dele historien om Boby på internett. Dyrevenner over hele verden sendte lykkeønskninger og kjærlighet til ham. Om det var det som førte til mirakelet er det ingen som vet – men like etterpå begynte Boby å bli bedre. Og det i en enorm fart!

På det neste bildet Dalia publiserte av han på nettet, kunne folk knapt kjenne igjen ham. Han var kvitt kreften, og hadde lagt gatelivet bak seg.

Pelsen hans vokste ut igjen, og han spiste seg opp til en sunn vekt. Han ble også i godt humør, og nå stråler han av glede og kjærlighet.

Nå bor Boby sammen med Dalia og familien hennes. For en utrolig forvandling!

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook