Etter en lang dag med leking og bading, døde hunden plutselig. Årsaken er sjokkerende!

For noen uker siden var amerikaneren Jennifer Walsh ved sjøen med familien sin. De hadde med seg Hanz også, den 2 år gamle schnauzeren deres.

De lekte og koste seg, og kastet en pinne ut i vannet, som hunden løp for å hente. Men de trodde leken var harmløs.

Igjen og igjen løp Hanz ut i vannet for å hente pinnen – over 20 ganger. Ingen i familien tenkte over faren de satte hunden i, da alt så ut til å være greit. Men litt senere oppdaget de at hunden oppførte seg litt rart. Han sjanglet da han kom opp av vannet -som om han var beruset. Så ble han helt slapp.

Hundens tilstand ble verre og verre. Familien bestemte seg for å ta ham med til en veterinær. På klinikken gjorde de alt for å holde Hanz i live, men til ingen nytte. Han døde.

Først når det var for sent, fant de ut hva som hadde skjedd: Hanz hadde fått vannforgiftning, som følge av alle turene ut i sjøen.

De første symptomene er svakhet, svimmelhet, mangel på apetitt og kvalme/oppkast. Hvis du mistenker at hunden din har fått i seg for mye væske, bør du kontakte en veterinær umiddelbart.

Spesielt små, energiske hunder som liker å leke i vann er utsatt, da kroppene deres overbelastes raskere. Men større hunder kan også få vannforgiftning.

Det er derfor veldig viktig at du følger godt med når hunden din leker i vann, eller svømmer.

Del artikkelen for å spre denne informasjonen!



Lik oss på Facebook